Presentació

Font: altavoz.mx

Benvinguts/Benvingudes!!

M'anomene Belén i sóc titulada en Antropologia Social i Cultural Pràctica per la UMH.
Aquest blog servirà per a presentar la unitat didàctica dintre del context de les assignatures d'ètica/filosofia al llarg del batxillerat.
He triat, concretament, el tema de La igualtat de sexes, on parlarem de la igualtat de gènere al treball (barreres: sostre de vidre, divisió sexual del treball, discriminació salarial…), l’empoderament de la dona, la inclusió del llenguatge no sexista a la societat, la influència dels mitjans de comunicació al nostre entorn social.

L'objectiu principal d'aquest blog és crear un entorn personal d'aprenentatge (PLE), per desenvolupar la unitat didàctica anterior. A més a més, donarem recursos per augmentar els coneixements apresos a l’aula que no serán materia d’examen, però sí de debat, com ara, moviments socials a favor de la igualtat de gènere, la síndrome de la barrufeta, o el objectius marcats per la UNESCO en matèria d'igualtat i el seu àmbit.

D’aquesta manera, l’alumnat trobarà recursos, documents, enllaços i materials, per complementar les activitats de l’aula, d’una manera propera i actualitzada als nous temps, de temes que estan d’actualitat, aplicant la matèria vista en l’aula.

L’objectiu és aprendre dintre del context estudiat, en un entorn emic amb una perspectiva més propera.